22. joulukuuta 2009

Jännittävä joulunaika

Negahan se perjantaiaamun (kp 28 / 29-34) raskaustesti tietysti oli. Olin niin varma yhden viivan tuloksesta, etten loppujen lopuksi juuri pettynyt. Viikonloppureissulla kavereiden kanssa en sitten kuitenkaan uskaltanut kerralla juoda neljäsosalasillista kummempaa illallisen aikana, onneksi en tarvitse vahvistusta pitääkseni hauskaa. Lähinnä maistelin naista vahvempaa hämätäkseni kavereita, onkin vaikea sanoa kiinnittikö kukaan nauttimani määrän pienuuteen huomiota. Toki myös migreenini pelasti liian ilmeisennäköiseltä välttelyltä, kova vieras sänky ajoi minut parasetamolikierteeseen koko viikonlopun ajaksi ilman varsinaisen migreenikohtauksen puhkeamista.

Lilypien kuukautislaskuri sanoo tänään (kp 32 / 32) "A home test may work today". En aio testata tänään enkä huomennakaan, vaan avaan ensimmäisen lahjani jouluaattoaamuna. Paketissa on joko maailman paras joululahja tai mahdollisuus salata yritysyritykset anopilta. Siis selkeä win-win situation. Tai näin yritän nyt kovasti itselleni tolkuttaa. Jos kaveri ei eritä verenkiertooni herkällä testillä näkyvää määrää istukkahormonia, niin tuskinpa sillä on sitä istukkaakaan, jolla imeä drinksua verenkierrostani. Näin on nyt vaan pakko siitä jälkimmäisestä lahjavaihtoehdosta ajatella. Toki alavatsassa kivistää nyt sen verran, että lomaummetuksen jälkimaininkien sijaan tonttujoukot saattavat hyvinkin marssia kylään tänään. Silloin anopinhämäys olisi taattu ja juhlajuomia voisi muutakin kuin maistaa. Yritän siis kovasti olla pettymättä, jos punanuttuja alkaa vilahdella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos minulla on oikeus mielipiteisiini niin on sinullakin. Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, yritän myös vastata kaikille sanaisen arkkunsa avanneille. Asiatonta kielenkäyttöä sisältävät viestit poistetaan, joten eriävät mielipiteet on syytä ilmaista tahdikkaasti.