23. marraskuuta 2009

Kajahtamiskierto

Päivät 1-5
Voi kilinv****, ei se helv… tärpänny vieläkään! Mitä stn me taas tehtiin väärin? Ja onko näiden v***n menkkojen pakko olla näin prkl tuskaset? Kuka idiootti on suunnitellut naisruumiin? Ei olisi kyseinen insinöörinruojake voinut yhtään huonompaa systeemiä kehitellä. On oltava parempiakin tapoja varmistaa hedelmällisyys kuin kramppituskissa kieriskellen vuotaa kerran kuussa p***nhajuista verta kuin pistetty maataloustuotantoeläin. Hoi Ihminen 2.0 –projektin vetäjät, täältä löytyisi innokas suunnittelija teille! 

Päivät 5-10
Jes!!! Vihdoin menkat ohi! Nyt pari harjoituskierrosta makuukammarin puolella. Eikunhei, komento takaisin! Mitäs jos Mieheltä meneekin kaikki tarmo hukkaan jo tässä vaiheessa? Kannattaiskohan panostaa mieluummin siihen, että panostushalut on silläkin suurimmillaan Oikeaan Aikaan kuusta. Ja milloinkohan se sitten on? Tulis nyt ne mun tilaamat ovulaatiotestit! Ai kato, tossahan ne jo onkin, pitäisköhän heti testata? Kierrot kuitenkin on vaihdelleet niin paljon, on pakko laskee sen lyhimmän mukaan. Mut sittenhän niitä kuluu ihan sikana… no ihan sama, menkööt, pieni konkurssihan se lapsikin sitten on. Aloittaisiko jo tänään? Jaksaisiko odottaa huomiseen? Ehkä katsoisi taulukosta sen kierron mukaan suositellun päivän ja tekisi kiltisti sen mukaan? Mut eihän ne testit toimi kuitenkaan, pakko on ainakin kerran testata mille se todellinen negatiivinen näyttää. Eikä kaikki naiset muutenkaan ovuloi just keskellä kiertoa... eikä sitä paitsi edes joka kierrossa. Argh, taas olisi suunnittelija tarjolla sinne projektiinne! 

Päivät 11-18
Noniin, nyt saa jo ihan hyvällä omalla tunnolla tehdä näitä testejä. Mut toimiiks nää varmasti? Anteeks, mut voinko nyt luottaa tähän viivaan, joka on tai sitten ei ole vahvempi kuin tuo toinen ihan riippuen huoneen valaistuksesta. Ois sittenkin pitäny tilata se kallis digitesti! Pitäiskö tilata äkkiä jotain toisiakin testejä? Äh olkoon, näillä mennään, mutta varmuuden vuoksi on vissiin pakko pistää piparit tiskiin päivittäin.. tai ainakin joka toinen päivä. Ei, päivittäin. Jos se Mies vaan piruvie suostuu. Oiskohan toi ollu ovulaatiokipua? Ihan selkeesti vihloo toista munasarjaa kuin sieltä kuoriutuisi suurempikin piikkipyrstö. Onko tuo limatulppa? Nyt testikin näyttää jo positiivista, ehkä. No ihan se ja sama, Mies on nyt saatava petiin ja sassiin! Ja uudestaan. Ja vielä uudestaan. 

Päivät 19-27 
Milloinkohan se ovulaatio nyt sit oikeesti oli? Olikohan se ovulaatio sittenkään? Hedelmöittyikö joku? Jos hedelmöittyi, elääkö se vielä? Onko se implantoitunut? Milloinkas sen raskaustestin pystyikään tekemään? Ihan selvästi tuntui äsken kipua kohdun seudussa. Jos nyt tulee pieni vuoto niin se on takuulla kiinnittymisvuoto. Tai peräpukama. Ei, kyllä sen on pakko olla se kiinnittymisvuoto, kun mua kerran väsyttää näin sikana. Niin, ja olihan mulla eilen sitä pahoinvointiakin. Nännitkin huutanu hoosiannaa jo pari päivää. Mut entäs jos se menikin kesken kun haistoin vahingossa sitä viinilasillista? Ei, kyllä siellä pakko on jotain tapahtua, tähän aikaan vuodesta ei voi ihminen olla flunssassa ja koko ajan tuntuu siltä kuin oisin tulossa kipeeksi. Ja valkovuotoakin on, juu, pakko sen on jotain tarkottaa. Voi kun sais jo vihdoin tietää totuuden! Niin se testi, kuinkas pitkä aika siihen vielä onkaan... eih, miten sitä jaksaa odottaa? Oliskohan keksitty jotain superhyperherkkää testiä, niin sais tietää vähän nopeemmin. Ja ainiin, onhan se tietty mahdollista, että ei tärpänny taaskaan. Pitäispä yrittää henkisesti taas valmistautua siihenkin. Mut voisinkohan mä tulla raskaaksi, jos toivon oikein kovasti?  

Päivät 28-30
Entäs jos tuleekin menkat? Entäs jos ei tule? Milloin päätinkään testata? Eikös sitä voisi vähän aikaisemmin, kun vahingossa ostin noita herkkiä testejä. Mutta jos testi onkin negatiivinen, testasinko liian aikaisin? Tuntuuko niitä menkkakipuja vai ei? Kuinka kauan jaksan odottaa ennen uutta testiä? Alkaisko ne menkat nyt jo sittenkin? Kehtaanko taas ravata vessaan tarkistamaan pikkuhousunsuojan väritilanteen? Jokohan vois tehdä sen uuden testin? Mitäs jos se onkin positiivinen? Onko testi rikki? Pitäiskö varmuuden vuoksi tehdä uus? Miten mä kertoisin Miehelle, jos plussaisin? AAAA, oliko tuo sittenkin kuukautiskramppi!?

6 kommenttia:

  1. Kirjoittaja pahoittelee tekstin paikoitellen karkeaa kielenkäyttöä, mutta autenttisen tunnelman säilyttämiseksi se tuntui pakolliselta tiettyyn aikaan kuukaudesta.

    Ehkä jo huomenna pystyy taas riuhtaisemaan aivonsa hormonimyrskyn keskeltä tuottamaan muutakin kuin tällaista dadaa.

    VastaaPoista
  2. Mä voin niiiiiin hyvin kuvitella itteni näihin tunnelmiin. Ei voi muuta todeta kuin jo etukäteen että Voi Mieheke-rukkaa!

    Tiesitkö muuten, että raskausoireita voi kuvitella myös silloin, vaikka lähin mahdollinen tilaisuus tulla raskaaksi on digitaalinen sikiäminen toisten raskausblogeja lukemalla? Nimimerkillä Mystisesti äärimmilleen herkistynyt hajuaisti (Entinen tukkonenä ja hajuaistiton)

    Että silleen meillä, ja Mieheke sai taas kauhistella naisensa viisautta. Vois siis olla pahemminkin ;)

    VastaaPoista
  3. oi mä niin odotan, että pääsen itsekin kokemaan tuon yrittämisen ihanan tuskan!

    VastaaPoista
  4. Meillä Mies onneksi kommentoi tätä tekstiä: "No et sä oikeesti noin sekaisin ole, ainakaan ulospäin."

    Mut valitettava totuus on, että sisäisesti ei taideta ainakaan kovin kaukana olla. Niin että tervetuloa vaan tähän yrittäjien maailmaan. ;)

    VastaaPoista
  5. Täytyy näyttää tää pätkä mun miehelle, kun ei ymmärrä joka kuukautista tuskaani, Mahtavaaa!

    VastaaPoista
  6. Ei ole taattua, että miehesi ymmärtää luettuaankaan (testattu on ja Mies lähinnä pudisteli päätään), mutta ainakin voit todistaa, ettet ole ainoa jossain määrin seonnut. ;)

    VastaaPoista

Jos minulla on oikeus mielipiteisiini niin on sinullakin. Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, yritän myös vastata kaikille sanaisen arkkunsa avanneille. Asiatonta kielenkäyttöä sisältävät viestit poistetaan, joten eriävät mielipiteet on syytä ilmaista tahdikkaasti.